Pornucha stellungen von a bis z

Sanontoja elämästä kiimainen pillu

Sinkkulaiva on rakkaus, Sinkkulaiva on elämä ;___; joka etsi lähinnä ystävää, mutta rivien välistä haistoin kiimaisen pillun tuoksun. Julian kuolemasta jäi viimeisiä sanoja viljeltäväksi, muistetaan kertoa mitä Julia olisi. Herra Siltanen, tuo niljakas elämän ilmiöitten tarkkailija ja junttien apostoli, joka on noussut ominaisesti hetken haureuden tuloksena ja kyltymättömästä kiimasta. Holmiin päti kuin nenä päähän sanonta ; ”pojasta polvi paranee. Pillun päälle ei sentään Juha vielä päässyt, mutta otsaan kuitenkin. No pilluhan se on aina mielessä, mutta hypätään nyt ensin! (mäkikisaan valmistautuvan Matin kommentti toimittajalle, joka tuli kysymään mikä on miehellä...

Runkataan il divo turku

Krisna ja Jeesus Kaikkien merkittävien uskontojen johtajiin liittyy - ihan luonnollisistakin syistä - tiettyjä yhteisiä, yleisiä piirteitä: Kun me todella tiedämme, että elämä on vaikeaa — todella ymmärrämme ja hyväksymme sen — niin elämä ei enää olekaan vaikeaa. Nykyään olen sitä mieltä, että työni tuotti suurin piirtein yhtä paljon tulosta kuin sarjakuvan supersankarin!

Herra Siltanen, tuo niljakas elämän ilmiöitten tarkkailija ja junttien apostoli, joka on noussut ominaisesti hetken haureuden tuloksena ja kyltymättömästä kiimasta. Holmiin päti kuin nenä päähän sanonta ; ”pojasta polvi paranee. Pillun päälle ei sentään Juha vielä päässyt, mutta otsaan kuitenkin. Siiis sanonnat, lauseet, aforismit, ym joissa on sitä elämän viisautta, jotka auttavat eteenpäin kun vituttaa ja elämä tuntuu syystä tai toisesta  Puuttuu: kiimainen ‎ pillu. Ratkaisu: Kauraryyni on kansanomainen sanonta kaurahiutaleista. .. Pop- narkkari hakee elämäänsä yhä kovempia ja kovempia kiksejä. sattuivat olemaan juuri ovensuussa, ja renki sanoi naisille, että rovasti käski antaa pillua. "Ikävöin sinua niin" "Olen niin kiimainen, että vuohetkin alkavat näyttää hyviltä." "Oliko...
sanontoja...

Pillua tampere panokoulu


Jokainen haluaa elää kauan, mutta kukaan ei halua tulla vanhaksi. Ruska-kiima voittaa kirkkaasti hanki-kiiman ;p. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan.

Mustakissa r-kioskin lahjakortit


Ensimmäisenä nukkumaan mennyt Make oli myös ensimmäisenä jalkeilla ja silmät aukaistuaan aukaisi Make myös välittömästi ensimmäisen bissen. Juhan kusiputki jämähti täydelliseen tanaan ja suusta erittyvän vaahdon seasta pääsi kimeähkö pihahdus. Herrasmies etsii asioita itsestään, alempiarvoinen mies muista. Kaikki alkaa vanhemman omasta epämukavuuden sietämisestä. Elä yksinkertaisemmin, jotta muut voisivat yksinkertaisesti elää. Holmi rassasi tuhkaluukkunsa puhtaaksi paperitollolla ja kirosi vanhempiensa pihiyttä. Los Pöhnäs kävi päähän, jalkoihin ja muuhunkin kroppaan kuin metrinen halko ja tutut hallusinaatiot alkoivat takoa takaraivossa.